30 May 2024

Audiovizuelni spektakl na Željezničkoj stanici Sarajevo

Nastup svjetski popularne umjetnice Jennier Cardini  na Peronu 2 Željezničke stanice Sarajevo 25.09.2021. godine, učinio je da Željeznička stanica taj dan bude centar muzičkih dešavanja u Sarajevu za sve ljubitelje elektronske muzike. Ovaj audiovizuelni spektakl organizovan je pod nazivom „Garden of Dreams w/ Jennifer Cardini“ i predstavlja projekat od značaja za turističku ponudu Kantona Sarajevo.

Koncert je održan u prisustvu od preko 300 posjetilaca i pokazao je da Željeznička stanica Sarajevo nimalo ne zaostaje za stanicama širom svijeta kao mjesto na kojem se organiziraju događaji koji će privući veliki broj ljudi svih sfera interesovanja, ljubitelja kulturnih i drugih dešavanja.

Nastup popularne Francuskinje i njenih kolega umjetnika ima za cilj bolju promociju turističke ponude Kantona Sarajevo, Željeznica FBiH i Željezničke stanice Sarajevo, te „Garden of Dreams“ događanja kod domaćih i inostranih turista, kao i podizanje svijesti kod domaćih medija i novinara o potrebi veće promocije domaće turističke ponude, Željeznica FBiH i Željezničke stanice Sarajevo.

Credit card security / Terms of use / Privacy statement

Railways of the Federation of Bosnia and Herzegovina ©2024